Savanyukáposzta leves , kolbásszal és gombával.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gabriella

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

70

Nehézség

Könnyű

Savanyukáposzta leves , kolbásszal és gombával.

Savanyukáposzta leves , kolbásszal és gombával.

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

40 dkg savanyúkáposzta,
30 dkg gomba,
40 dkg füstölt kolbász,
1 fej vöröshagyma,
4-5 cikk fokhagyma
, őrölt bors,
őrölt kömény,
babérlevél,
majoranna
kevés vegeta
kevés olaj,
a tálaláshoz tejföl.

*

Elkészítés:

Kevés olajon megdinszteljük a hagymát és rádobjuk a kolbászt, kevés ideig együtt pirítjuk.
Hozzákeverjük az  összevágott káposztát, felöntjük vízzel és beízesítjük a fűszerekkel. Amikor már majdnem puha a káposzta, akkor hozzátesszük az apróra szeletelt gombát is és a majorannát. -Készre főzzük, ha kell még utána ízesítjük.
/ A végén készithetünk gyenge rántást is ,de el is hagyhato. /
Tejföllel tálaljuk.
Nagyon finom, jó étvágyat hozzá!
/ Ha tetszett a recept kérek egy tetszik gombot ,köszike szépen /

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Savanyukáposzta leves , kolbásszal és gombával.