Hozzávalók:
2 db kisebb sárgadinnye
10 dkg málna
10 dkg szeder
10 dkg áfonya
10 dkg ribizli
2 csomag Laci bácsi vaníliaízű krémpor ( hidegen készíthető )
2 dl sárgadinnye likőrvodka
*
Elkészítés:
A dinnyét alaposan megmossuk, majd az alját egyenesre vágjuk, és elfelezzük. ( ha van speciális eszközünk akkor kettévágáskor mintázni tudjuk a dinnye szélét, de egy késsel is megtehetjük, csipkézzük )
Kikaparjuk a magos részét, és a húsát kikanalazzuk ( kis dinnye gombócok lesznek ).
ezután meglocsoljuk likőrvodkával ( minden részére jusson )
A krémport csomagoláson lévő utasítás szerint robotgéppel kikeverjük, majd a 4 fél dinnyébe töltjük.
A megmosott gyümölcsöket elosztva a krém tetejére helyezzük.
Hűtőben tároljuk, és hidegen tálaljuk.