Sárgadinnye kehely Laci bácsi krémmel

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Sárgadinnye kehely Laci bácsi krémmel

Sárgadinnye kehely Laci bácsi krémmel

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

2 db kisebb sárgadinnye
10 dkg málna
10 dkg szeder
10 dkg áfonya
10 dkg ribizli
2 csomag Laci bácsi vaníliaízű krémpor ( hidegen készíthető )
2 dl sárgadinnye likőrvodka

*

Elkészítés:

A dinnyét alaposan megmossuk, majd az alját egyenesre vágjuk, és elfelezzük. ( ha van speciális eszközünk akkor kettévágáskor mintázni tudjuk a dinnye szélét, de egy késsel is megtehetjük, csipkézzük )
Kikaparjuk a magos részét, és a húsát kikanalazzuk ( kis dinnye gombócok lesznek ).
ezután meglocsoljuk  likőrvodkával ( minden részére jusson )
A krémport csomagoláson lévő utasítás szerint robotgéppel kikeverjük, majd a 4 fél dinnyébe töltjük.
A megmosott gyümölcsöket elosztva a krém tetejére helyezzük.
Hűtőben tároljuk, és hidegen tálaljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sárgadinnye kehely Laci bácsi krémmel