Sárgaborsógolyók ropogós zöldekkel

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ildikó

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Sárgaborsógolyók ropogós zöldekkel

Sárgaborsógolyók ropogós zöldekkel

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1 csésze sárgaborsó (kb. 15 golyó lesz belőle)
3 csésze forrásvíz
csipet só
1 fej vöröshagyma
1 csipet szerecsendió
1 diónyi kókuszzsír
2 marék friss vegyes saláta aprólék

*

Elkészítés:

A sárgaborsót forrástól számított 1/2 óra alatt készre főzzük.
Közben felkockázzuk a hagymát, és megpirítjuk egy diónyi kókuszzsíron.
Mikor kész a sárgaborsó, ráöntjük a tetejére, és alaposan elkeverjük.
Ha kihűlt, a kezünkkel gombócokat formázunk belőle.
Tálaláskor feltétlen sok zöldet tegyünk alá. ( Kimondottan finom volt )
madárbegy salátával, medvehagymával, hónapos retekkel, és jégsalátával.
A petrezselyem is jól harmonizált vele.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sárgaborsógolyók ropogós zöldekkel