Hozzávalók:
sárgaborsó,fokhagyma,só,pirospaprika,zsír,liszt,tojás
*
Elkészítés:
A sárgaborsót megmosom,leszűrőm és sós,fokhagymás vízbe felteszem főzni.Ha megfőtt egy laza pirpspaprikás rántással berántom,végül tükörtojással tálalom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
3
15
1
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
sárgaborsó,fokhagyma,só,pirospaprika,zsír,liszt,tojás
*
Elkészítés:
A sárgaborsót megmosom,leszűrőm és sós,fokhagymás vízbe felteszem főzni.Ha megfőtt egy laza pirpspaprikás rántással berántom,végül tükörtojással tálalom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban
Nyári desszert, amitől nem lesz bűntudatod Nyáron valahogy magától értetődően kívánjuk az édes ízeket – a napfény, a gyümölcsök illata,
Ha több, mint egy szendvics, de kevesebb, mint egy vacsoracsata A street food varázsa abban rejlik, hogy egyszerre laza és