Hozzávalók:
sárgaborsó,fokhagyma,só,pirospaprika,zsír,liszt,tojás
*
Elkészítés:
A sárgaborsót megmosom,leszűrőm és sós,fokhagymás vízbe felteszem főzni.Ha megfőtt egy laza pirpspaprikás rántással berántom,végül tükörtojással tálalom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
3
15
1
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
sárgaborsó,fokhagyma,só,pirospaprika,zsír,liszt,tojás
*
Elkészítés:
A sárgaborsót megmosom,leszűrőm és sós,fokhagymás vízbe felteszem főzni.Ha megfőtt egy laza pirpspaprikás rántással berántom,végül tükörtojással tálalom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Amikor meghalljuk a levendula nevét, legtöbben a nyári mezők lilás virágmezőire vagy az illatosított párnákra gondolunk. Pedig a levendula nemcsak

Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte

Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az