Hozzávalók:
sárgaborsó,fokhagyma,só,pirospaprika,zsír,liszt,tojás
*
Elkészítés:
A sárgaborsót megmosom,leszűrőm és sós,fokhagymás vízbe felteszem főzni.Ha megfőtt egy laza pirpspaprikás rántással berántom,végül tükörtojással tálalom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
3
15
1
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
sárgaborsó,fokhagyma,só,pirospaprika,zsír,liszt,tojás
*
Elkészítés:
A sárgaborsót megmosom,leszűrőm és sós,fokhagymás vízbe felteszem főzni.Ha megfőtt egy laza pirpspaprikás rántással berántom,végül tükörtojással tálalom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Só nélkül nincs íz. Ez az egyik legősibb fűszerünk, de a boltok polcain ma már nem csak az egyszerű finom
Vannak azok a fűszerek, amiket gondolkodás nélkül szórunk mindenre: só, bors, pirospaprika, majoránna, esetleg egy kis oregánó, ha olaszosat játszunk.
Sült zöldség. Egyszerűnek tűnik, igaz? Vágd fel, szórd meg fűszerrel, told be a sütőbe – és kész. A valóságban viszont