Hozzávalók:
30 dkg sargaborso
3 szal sargarepa
1 kissebb fej hagyma
2 cikk fokhagyma
so, feher bors,piros paprika
1 leves kocka
2 csapott evokanal liszt
olaj
*
Elkészítés:
A sargaborsot este beaztattam, es masnap odatettem foni.
Amikor felig megpuhult hozzatettem a felszeletelt sargarepat.
Soztam, borsoztam es beletettem a leveskockat.
Kozben ekeszitettema rantast.
Az aprora vagott hagymat, fokhagymat, olajban uvegesre paroltam, hozzaadtam a lisztet, es kis ideig kavargattam.
Utana raszortam a piros paprikat.
Amikor megpuhult a borso, akkor hozzaadtam, a keves vizzel csomomentesre kavart hagymas-fokhagymas rantast.
1-2 percig foztem egyutt.
Kockakra vagott piritott kenyerrel talatam.