Sárgaborsó-krémleves sült kolbásszal

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

80

Nehézség

Könnyű

Sárgaborsó-krémleves sült kolbásszal

Recept leírás:

Hozzávalók:

*

Elkészítés:

A sárgaborsót főzés előtt 10 órával hideg vízbe áztatjuk és leszűrjük.
Ezután az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, megszórjuk fűszerpaprikával.
Hozzáadjuk a sárgaborsót, felöntjük a zöldséglevessel, ha felforrt, beletesszük a füstölt kolbászt, mustárt, fokhagymát, sóval, borssal ízesítve puhára főzzük.
Tejföllel behabarjuk és krémesre turmixoljuk.
Végül a kolbászkarikákat kevés olajon megsütjük.
Tálaláskor a krémlevest tányérba szedjük, kolbászkarikákat teszünk a tetejére, és tejföllel meglocsoljuk.

Sárgaborsó-krémleves sült kolbásszal

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sárgaborsó-krémleves sült kolbásszal

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!