Sajttal,sonkával töltött csirkecomb

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Sajttal,sonkával töltött csirkecomb

Recept leírás:

Hozzávalók:

8 db csirke felső comb
8 szelet trappista sajt
8 szelet sonka vagy füstölt tarja

szárnyas fűszerkeverék
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
1 tk.szezámmag
1 tk.lenmag
A sütéshez:
étolaj

*

Elkészítés:

Előkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
Elkészítés:  A hús egyik oldalára rakunk egy szele sajtot és egy szelet sonkát vagy füstölt tarját. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük. A zsemlemorzsába elkeverjük a szezám- és lenmagot, majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))

Sajttal,sonkával töltött csirkecomb

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sajttal,sonkával töltött csirkecomb