Sajttal-sonkával tölött csirkecomb

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Hópihe

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

8 db filézett csirke felsőcomb (lehet csirkemell vagy pulykamell is)
8 szelet Edami vagy Trappista sajt
8 szelet csirkemellsonka
só, bort
liszt
tojás
zsemlemorzsa
étolaj

*

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, kicsit klopfoljuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. A szeletekre fektetünk egy szelet sajtot és egy szelet sonkát, feltekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük. Panírozzuk liszt, tojás, zsemlemorzsával, és forró olajban kisütjük. Köretnek burgonyapüré vagy szalmakrumpli illik hozzá, aki szereti, feldobhatja egy kis őszibarackbefőttel is.

Sajttal-sonkával tölött csirkecomb