Sajttal hízlalt báránycomb

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Haladó

Recept leírás:

Hozzávalók:

80 dkg báránycomb
20 dkg füstölt sajt
4 adag krokett
0,5 l étolaj
só, bors. fűszerkeverék izlés szeint
Pácléhez:
vöröshagyma, zöldség, babérlevél,bors, só,cukor,citrom,mustár,olíva olaj ízlés szerint
friss zöldség a díszítéshez

*

Elkészítés:

Megtisztított, egyenletes szeletekre vágott bárányhúst bepácoljuk ( 4 órát pácban hagyjuk ) 1 óránként páclével megöntözzük. A pácolás miatt nagyon puha omlós lesz a hús. Pácolás nélkül is lehet.
Az előzőleg bepácolt combot, roston megsütjük, és a füstölt sajtot ráreszeljük, majd grillsütőben ráolvasztjuk.
Krokettet forró olajban kisütjük.
Páclé: vöröshagyma, zöldség, babérlevél,bors, só,cukor,citrom,mustár,étolaj mindenből keveset összekeverünk 1 dl olíva olajban