Hozzávalók:
10 szelet sertés hús (karaj, comb szeletekre vágva, csont nélkül)
10 szelet bacon
10 szelet sajt
Panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
*
Elkészítés:
A húst egy kikloffoljuk, besózzuk és hagyjuk egy kicsit így állni. Utána szépen réteggezzük. Először magunk elé veszünk egy szelet húst, ráhelyezzük a bacont, majd a sajtot. Óvatosan feltekerjük, majd így járunk el a további hússzeletekkel is.
Mikor készen vagyunk, bepanírozzuk a szokásos módon. Liszt-tojás-zsemlemorzsa, és bő forró olajban aranybarnára kisütjük. Kis lángon, lassan süssük, hogy rendesen átsüljön.
Köretenek Én burgonyakrokettet tálaltam (receptet később teszek fel), de jöhet hozzá bármilyen más köret is.
Jó étvágyat!