Hozzávalók:
6 db csirkecomb
1 cs.szeletelt bacon
20 dkg trappista sajt
2 fej vöröshagyma
szárnyas fűszerkeverék
majoránna
őrölt bors
só
1/2 dl étolaj
*
Elkészítés:
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,sózzuk,befűszerezzük.Tegyük a hűtőbe egy fél órára.A sajtot lereszeljük.A vöröshagymát négybe vágjuk.
Elkészítés:A csirkecombokat nagyságuktól függően 2-3 szelet bacombe csavarjuk.A combokat tegyük tepsibe az olajjal.négybevágott hagymával.Öntsünk alá 1-1,5 dl vizet és lefóliázva süssük egy órát közepes lángon.Vegyük le a fóliát és a sütőbe visszatéve süssük addig amig a bacon pirulni kezd majd szórjuk rá a sajtot és 8-10 perc alatt süssük pirosra.
Burgonyapürét készítettem hozzá de más körettel is finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!