Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A fagyasztott tésztát hagyjuk kiolvadni.
majd csíkra vágjuk, és szorosan, úgy, hogy a tészta fedje egymást, rátekerjük a henger alakú sütőformákra, majd egymástól kicsit távolabb ráhelyezzük egy sütőpapírral bélelt tepsire.
felvert tojással megkenjük180 fokra előmelegített forró sütőbe tesszük, majd pirosra sütjük.
A sütőből kivéve pár percig hűlni hagyjuk, majd óvatosan leszedjük a formáról, és kihűtjük.
A tejet egy fazékba öntjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a tojássárgáját, a mascarponét, 5 dkg reszelt sajtot, ízlés szerint sózzuk, és megszórjuk őrölt borssal.
Robotgéppel simára keverjük, majd szép lassan, állandó keverés mellett sűrűre főzzük.
Kihűtjük.
A kihűlt masszához hozzáadjuk a vajat és 5 dkg reszelt sajtot, majd robotgéppel alaposan összekeverjük.
A sajtos masszát egy habzsákba töltjük, majd a rolókat megtöltjük vele, végül reszelt sajtba mártjuk a rolókat.