Hozzávalók:
50 gr reszelt füstölt sajt
50 gr puha kenhető sajt
50 gr kenhető margarin
3 gerezd szétnyomkodott fokhagyma
tengeri só
*
Elkészítés:
A hozzávalókat jól összekeverem, pirítósokat készítek, és már fogyasztható is .
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
10
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
50 gr reszelt füstölt sajt
50 gr puha kenhető sajt
50 gr kenhető margarin
3 gerezd szétnyomkodott fokhagyma
tengeri só
*
Elkészítés:
A hozzávalókat jól összekeverem, pirítósokat készítek, és már fogyasztható is .
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.

A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,