Hozzávalók:
50dkg liszt
50dkg ráma
50dkg túró
só
*
Elkészítés:
Ezt este összegyúrom hűttöbe teszem,és másnap sütöm meg vékonyra nyújtom derelye vágoval csíkokakra vágom tojással bekenem és ráteszem a sajtot forró sütőbe sötöm..
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
6
15
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
50dkg liszt
50dkg ráma
50dkg túró
só
*
Elkészítés:
Ezt este összegyúrom hűttöbe teszem,és másnap sütöm meg vékonyra nyújtom derelye vágoval csíkokakra vágom tojással bekenem és ráteszem a sajtot forró sütőbe sötöm..
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha van illat, ami egy pillanat alatt elhozza az őszt, az a sült gesztenyéé. A ropogós héj alól előbukkanó, édes,

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,