Hozzávalók:
50dkg liszt
50dkg ráma
50dkg túró
só
*
Elkészítés:
Ezt este összegyúrom hűttöbe teszem,és másnap sütöm meg vékonyra nyújtom derelye vágoval csíkokakra vágom tojással bekenem és ráteszem a sajtot forró sütőbe sötöm..
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
6
15
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
50dkg liszt
50dkg ráma
50dkg túró
só
*
Elkészítés:
Ezt este összegyúrom hűttöbe teszem,és másnap sütöm meg vékonyra nyújtom derelye vágoval csíkokakra vágom tojással bekenem és ráteszem a sajtot forró sütőbe sötöm..
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik

Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és

Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban