Hozzávalók:
50dkg liszt
50dkg ráma
50dkg túró
só
*
Elkészítés:
Ezt este összegyúrom hűttöbe teszem,és másnap sütöm meg vékonyra nyújtom derelye vágoval csíkokakra vágom tojással bekenem és ráteszem a sajtot forró sütőbe sötöm..
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
6
15
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
50dkg liszt
50dkg ráma
50dkg túró
só
*
Elkészítés:
Ezt este összegyúrom hűttöbe teszem,és másnap sütöm meg vékonyra nyújtom derelye vágoval csíkokakra vágom tojással bekenem és ráteszem a sajtot forró sütőbe sötöm..
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,

Kevés gyümölcs van, amely olyan sokszínű történettel és felhasználási lehetőséggel bír, mint a füge. Az ókori görögök szent gyümölcsként tisztelték,

Kevés sütemény képes annyi emléket és hangulatot felidézni, mint a frissen sült rétes. Amikor a ropogós, aranyló tészta megreccsen a