Sajtos-kapros zöldbableves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Könnyű

Sajtos-kapros zöldbableves

Recept leírás:

Hozzávalók:

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)

*

Elkészítés:

A karikára vágott kolbászt kevés olajon megpirítjuk.
Hozzáadjuk a megpucolt, felkockázott vöröshagymát és a fokhagymát.
Beletesszük a megpucolt, felkarikázott sárgarépát és a fehérrépát, a zöldbabot és a kockára vágott burgonyát.
Apróra vágott petrezselyemzöldjével, sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük.
Felöntjük vízzel, és a zöldségeket puhára pároljuk.
Az ömlesztett sajtot és a tejfölt kevés forró levessel és a liszttel simára keverjük, vágott kaporral ízesítjük, és behabarjuk vele a levest.

Sajtos-kapros zöldbableves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sajtos-kapros zöldbableves