Hozzávalók:
1 kg darált hús,csipet só,250 g reszelt fustolt Krajcár sajt,liszt,zsemlemorzsa,4 tojás a panírozáshoz,olaj a sutéshez.
*
Elkészítés:
A húst sót és a sajtot osszekeverem.Bepanírozom és végul kisutom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
10
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 kg darált hús,csipet só,250 g reszelt fustolt Krajcár sajt,liszt,zsemlemorzsa,4 tojás a panírozáshoz,olaj a sutéshez.
*
Elkészítés:
A húst sót és a sajtot osszekeverem.Bepanírozom és végul kisutom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ismerős a helyzet, amikor a hűtő alján ott lapul pár kókadozó répa, fél fej brokkoli vagy egy kicsit megpuhult cukkini?

A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De

Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli