Hozzávalók:
1 kg darált hús,csipet só,250 g reszelt fustolt Krajcár sajt,liszt,zsemlemorzsa,4 tojás a panírozáshoz,olaj a sutéshez.
*
Elkészítés:
A húst sót és a sajtot osszekeverem.Bepanírozom és végul kisutom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
10
10
Hozzávalók:
1 kg darált hús,csipet só,250 g reszelt fustolt Krajcár sajt,liszt,zsemlemorzsa,4 tojás a panírozáshoz,olaj a sutéshez.
*
Elkészítés:
A húst sót és a sajtot osszekeverem.Bepanírozom és végul kisutom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.
A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a
A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,