Hozzávalók:
1 kg darált hús,csipet só,250 g reszelt fustolt Krajcár sajt,liszt,zsemlemorzsa,4 tojás a panírozáshoz,olaj a sutéshez.
*
Elkészítés:
A húst sót és a sajtot osszekeverem.Bepanírozom és végul kisutom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
10
10
Hozzávalók:
1 kg darált hús,csipet só,250 g reszelt fustolt Krajcár sajt,liszt,zsemlemorzsa,4 tojás a panírozáshoz,olaj a sutéshez.
*
Elkészítés:
A húst sót és a sajtot osszekeverem.Bepanírozom és végul kisutom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A magyar karácsonyi asztal jellegzetességei Magyarországon a karácsonyi ünnepi asztal évszázados hagyományokat őriz, amelyek a vallási előírások, a helyi adottságok

Van néhány alapanyag, amelyet nem csupán az íze miatt szeretünk, hanem azért is, mert története, hagyománya és illata összeforrt az

A karácsony illata nem egyszerűen egy fűszerkeverék, hanem egy érzés: a gyerekkoré, az ünnepi készülődésé, a meghitt téli estéé. Mielőtt