Hozzávalók:
80 dkg sertéskaraj
6 fej vöröshagyma
30 dkg trappista sajt
10-15 dkg liszt
2 dl olaj
só
bors
*
Elkészítés:
A karajt felszeleteljük, megsózzuk, kiklopfoljuk.
A hagymát meg pucoljuk, nem túl vékonyan felkarikázzuk.
A hússzeleteket lisztben megforgatjuk, majd egy serpenyőben, a felforrósított olajon 2-2 percig pirítjuk.
Ezután tepsibe tesszük egymás mellé, és borssal megszórjuk.
A hagymát kevés olajon 5 percig pirítjuk, amíg összeesik.
Ezután a hússzeletekre tesszük a pirított hagymát, majd a tetejét a lereszelt sajttal megszórjuk.
180 fokos előremelegített sütőben 25 percig sütjük, először alufóliával lefedve, majd félidőtől szabadon .
Köret :
Zacskós saláta keverék összekeverve cézár saláta öntetporral