Hozzávalók:
6 szelet pulykamell
50 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
1 csapott ek. pirospaprika
1 ek. zsír
1 csokor petrezselyemzöld
1 ek. liszt
2 csomag mozzarella(20 dkg)
15 dkg reszelt sajt
2 nagy paradicsom
bors
só
olaj
*
Elkészítés:
A pulykamell szeleteket sózom borsozom, majd lisztbe forgatom, és forró olajon mindkét oldalát szép pirosra(kb. 3-3 percig) sütöm.
Ezután tepsibe rakom, alulra teszek pár kanál olajat, amiben sült.
A hagymát kockára vágom, megdinsztelem a zsíron, rászórom a pirospaprikát, ráteszem a gombát, jól összeforgatom, majd sózom, borsozom, hozzáadom a petrezselyemzöldet, aztán párolom, amíg puha lesz, ez kb. 15 perc.
A gombás ragut ráhalmozom a hússzeletekre, arra rakom a szelet mozzarella sajtot, arra 2-2 karika paradicsomot, végül megszórom reszelt sajttal.
Előmelegített sütőbe teszem, közepes hőfokra és kb. 20 percig sütöm, amíg a sajt jól ráolvad és az egész összesül.