Hozzávalók:
1 kg darált hís
30 dk reszeltsajt
só ízlés szerint
2 tojás liszt, prézli a panírhoz
*
Elkészítés:
A húst összekeverjük a sajttal és ízesítjük a sóval.
Bepanírozzuk a szokásos módon,liszt ,tojás,prézli.
Bő zsiradékban kisutjuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
30
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 kg darált hís
30 dk reszeltsajt
só ízlés szerint
2 tojás liszt, prézli a panírhoz
*
Elkészítés:
A húst összekeverjük a sajttal és ízesítjük a sóval.
Bepanírozzuk a szokásos módon,liszt ,tojás,prézli.
Bő zsiradékban kisutjuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az

Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor

Augusztus 20-a nemcsak államalapításunk ünnepe, hanem az édes ízek kedvelőinek is várva várt dátum: ekkor mutatják be hivatalosan az aktuális