Hozzávalók:
1 kg darált hís
30 dk reszeltsajt
só ízlés szerint
2 tojás liszt, prézli a panírhoz
*
Elkészítés:
A húst összekeverjük a sajttal és ízesítjük a sóval.
Bepanírozzuk a szokásos módon,liszt ,tojás,prézli.
Bő zsiradékban kisutjuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
30
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 kg darált hís
30 dk reszeltsajt
só ízlés szerint
2 tojás liszt, prézli a panírhoz
*
Elkészítés:
A húst összekeverjük a sajttal és ízesítjük a sóval.
Bepanírozzuk a szokásos módon,liszt ,tojás,prézli.
Bő zsiradékban kisutjuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,

Kevés gyümölcs van, amely olyan sokszínű történettel és felhasználási lehetőséggel bír, mint a füge. Az ókori görögök szent gyümölcsként tisztelték,