Hozzávalók:
1 kg darált hís
30 dk reszeltsajt
só ízlés szerint
2 tojás liszt, prézli a panírhoz
*
Elkészítés:
A húst összekeverjük a sajttal és ízesítjük a sóval.
Bepanírozzuk a szokásos módon,liszt ,tojás,prézli.
Bő zsiradékban kisutjuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
30
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 kg darált hís
30 dk reszeltsajt
só ízlés szerint
2 tojás liszt, prézli a panírhoz
*
Elkészítés:
A húst összekeverjük a sajttal és ízesítjük a sóval.
Bepanírozzuk a szokásos módon,liszt ,tojás,prézli.
Bő zsiradékban kisutjuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ismerős a helyzet, amikor a hűtő alján ott lapul pár kókadozó répa, fél fej brokkoli vagy egy kicsit megpuhult cukkini?

A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De

Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli