Sajtos csirkecomb, gyümölcsös rizzsel

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Könnyű

Sajtos csirkecomb, gyümölcsös rizzsel

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 alsó csirkecomb
20 dkg reszelt sajt
3 dl tejföl

bors
kevés őrölt szerecsendió
kevés fehér bors
zsír vagy olaj a sütéshez
párolt rizs
kockázott ananász, vagy más gyümölcs

*

Elkészítés:

A csirkecombokat sózom, borsozom, megszórom csirkefűszerkeverékkel, serpenyőben zsíron, vagy olajon  forgatva, lefedve, 15 percig elősütöm. A sajtot elkeverem a tejfölben, sózom, szórok hozzá fehér borsot, őrölt szerecsendiót, jól összekeverem.  A combokat  jénai tálba rakom, aminek aljára szedek egy keveset a hús zsírjából, és a tejfölös sajtot a húsokra halmozom. Közepes hőmérsékleten addig sütöm, amíg a teteje világos barna lesz. A párolt  rizshez keverek ananász kockákat, vagy szőlőt, azzal tálalom.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sajtos csirkecomb, gyümölcsös rizzsel