Hozzávalók:
4 alsó csirkecomb
20 dkg reszelt sajt
3 dl tejföl
só
bors
kevés őrölt szerecsendió
kevés fehér bors
zsír vagy olaj a sütéshez
párolt rizs
kockázott ananász, vagy más gyümölcs
*
Elkészítés:
A csirkecombokat sózom, borsozom, megszórom csirkefűszerkeverékkel, serpenyőben zsíron, vagy olajon forgatva, lefedve, 15 percig elősütöm. A sajtot elkeverem a tejfölben, sózom, szórok hozzá fehér borsot, őrölt szerecsendiót, jól összekeverem. A combokat jénai tálba rakom, aminek aljára szedek egy keveset a hús zsírjából, és a tejfölös sajtot a húsokra halmozom. Közepes hőmérsékleten addig sütöm, amíg a teteje világos barna lesz. A párolt rizshez keverek ananász kockákat, vagy szőlőt, azzal tálalom.