Hozzávalók:
0,5 kg csirkemell
30 dkg sajt
kevés zsiradék (zsír)
só, bors, delikát,
szárnyas fűszersó keverék
3 tojás
annyi liszt, hogy sűrű, de folyós masszát kapjunk
*
Elkészítés:
A csirkemellet feldarabolom. A tojást felverem, és hozzáadom a lisztet. Ezekből készítek egy sima masszát. Ha ezzel megvagyok, akkor elkezdem belemártogatni a húst villával, és szépen lefektetem a kizsírozott tepsibe. Ha kész egy sor akkor megszórom a fűszerekkel, majd a reszelt sajttal, azután megismétlem a maradék hússal és kezdem rárakni a következő sort. Mikor ezzel megvagyok akkor a tepsit lefedem alufóliával, betolom a forró sütőbe és csak akkor veszem le mikor majdnem jó és ekkor hagyom kicsit pirulni. Ha megsült szépen lehet szeletelni (én kockákra szoktam vágni). Jó étvágyat hozzá!