Hozzávalók:
60 dkg pulyka vagy csirkemell
30 dkg sajt
2,5 dl tejszín
20 dkg kukorica
só, bors
olaj a sütéshez
*
Elkészítés:
A húst 3-4 dkg-os szeletekre vágjuk a TW Hentes Késsel, sózzuk, borsozzuk, és a Mesterszakács Nyeles Serpenyőben, olajban kisütjük.
A kukoricát a visszamaradt olajban rövid ideig megforgatjuk, hozzáadjuk a tejszínt, és ha felforrt hozzákeverjük a sajtot.
Állandó keverés mellett megvárjuk, hogy a sajt felolvadjon, majd visszatesszük az elősütött húst. Rövid ideig együtt pároljuk.
Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálaljuk.
Javasolt Tupperware termékek:
Mesterszakács Nyeles Serpenyő
TW Hentes Kés
Univerzális Vágódeszka
Só/Bors Őrlő