Hozzávalók:
1 tepszi kész piskótalap
2 csomag pudingpor
1 margarin
1 dl rum ( ha gyerek is eszik belőle rum aroma ),
5 dkg kókusz
tejszínhab
*
Elkészítés:
Sütsz egy sima piskótát, közben 2 csomag pudingport megfőzöl egy margarinnal és rummal ( rumaromával ), de hígabbra, mert ha kész a piskóta azt félbevágod, a felső részét beleaprítod a pudingba, és a robotgép dagasztójával pépesre kevered.
Ezt a pépes masszát rákened a piskótalapra, felkockázod, és meghinted kókusszal.
Ennyi az egész.
Nagyon laktató, finom és mutatós is.
Ráadásul kiadós is ahogyan látod.
Én sütőpapírral sütöm a piskótát, mert így ki tudom emelni a tepsiből, és nem ragad le soha sem.
De variálhatod is úgy, hogy a piskóta a csokis, vaníliapudigot főzöl ki és abba kevered bele a piskóta tetejét, és akkor kakaóporral hinted meg, vagy tortadarával.
A pudingpor bármilyen is lehet.
Még epres is, és akkor tejszínhabbal is eheted.