Hozzávalók:
3 db tojás
fl cs sütőpor
1 vaniliás cukor
15 dkg cukor
3 púpos evk nagyit liszt
a krémhez valók
4 evk lekvár
1 kis doboz töltött csokis tallér
1 csoki puding
10 dkg margarin
3 dl tej
3 evk cukor
fél dl rum aroma
1 cs tejszinhabpor
1,5 tej
kicsi csoki dara.
*
Elkészítés:
A tojásokat külön fel verjük, hozzá adjuk a sárgájához a cukrott, a fél sütőport, és a lisztet, majd piskótát sütünk egy 20×30 as tepsiben, forró sütőben, közben a pudingot meg főzzük, és a margarint még melegen bele keverjük, és így hagyjuk teljesen ki hülni.
A tallérokat félbe szeljük, és a piskótánkat ketté szeljük, és a lekvárral az alsót meg kenjük, és erre rá osztjuk a félbe vágott csokis tallért, .
A tejszinhabport másfél dl tejben fel verjük, és a felét a ki hült pudingba keverjük, óvatosan, és a fél dl rum aromát, avagy rumot , és és ezzel a krémmel a tallér tetejét be vonjuk teljesen, és a piskóta másik laját rá teszük a krémre és a maradék teszinhabbal be símítjuk, és csoki darával díszítjük !
És kész, jó étvágyat!