Rumos Gesztenyegolyó

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

barbi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Rumos Gesztenyegolyó

Recept leírás:

Hozzávalók:

20 darabhoz
Hózávalok:
50 dkg gesztenye massza
5 dkg porcukor
1 kávéskanál rum
10 dkg rumos megy
10 dkg étcsokoládé
1 kávéskanál étolaj

*

Elkészítés:

Elkészitése:
A gesztenyemasszát a porcukorral és a rummal jól összekeverem majd egyforma darabokra osztom.
Mindegyik darab közepére egy-egy szem kimagozott rumos meggyet teszek, majd golyóvá formázom öket.
A tört étcsokoládét gőz fölött felolvasztom.
A felolvasztott csokoládémasszában meg forgatom a rumos gesztenyegolyókat. Ha meg megfagyott rajta a máz, tálalható.

Rumos Gesztenyegolyó

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Rumos Gesztenyegolyó

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!