Rozmaringos kacsacomb hagymás tört krumplival

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Rozmaringos kacsacomb hagymás tört krumplival

Recept leírás:

Hozzávalók:

6 kacsacomb

bors
3 kk. Toldi őrölt rozmaring
60 dkg krumpli
1 nagy fej hagyma
A fűszerek Toldi Fűszer termékek,  www.toldifuszer.hu

*

Elkészítés:

A kacsacombokat tepsibe rakom, sózom, borsozom, megszórom őrölt rozmaringgal, öntök alá 2 dl vizet.
Letakarom alufóliával, előmelgített sütőbe teszem és közepes hőmérsékleten párolom egy órán át.
Akkor megnézem, ha már könnyen belemegy a villa és puha, leveszem az alufóliát és sütöm még fél óráig, amíg szép barna és  ropogós lesz a bőre.
A krumplit kockára vágom, sós vízben megfőzöm, összetöröm. Kb fél dl kisült kacsazsíron megpirítom a nagyobb  kockára vágott hagymát és a tört krumplihoz keverem.
Ezzel a körettel  és savanyúsággal tálalom a rozmaringos kacsacombot.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Rozmaringos kacsacomb hagymás tört krumplival

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!