Roston harcsafilé joghurtos salátával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Roston harcsafilé joghurtos salátával

Recept leírás:

Hozzávalók:

4 db afrikai harcsafilé
1 db kígyó uborka
4 db tv paprika
4 db paradicsom
2 fej lila hagyma
3 dl joghurt
őrölt fehér bors
1 cs metélő hagyma

étolaj
liszt

*

Elkészítés:

Előkészítés:A zöldségeket megmossuk,tetszőlegesen felaprítjuk /szeletbe,csíkokra..stb/és összekeverjük.A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk /beirdaljuk/de nem vágjuk át.Sózzuk,borsozzuk és 10-15 percig hagyjuk állni.A metélő hagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal.Sóval borssal ízesítjük.
Elkészítés:A harcsaszeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük.
A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk.

Roston harcsafilé joghurtos salátával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Roston harcsafilé joghurtos salátával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!