Roston csirkecomb filé lahanika salátával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Roston csirkecomb filé lahanika salátával

Roston csirkecomb filé lahanika salátával

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 db nagyobb csirkecomb
1 kisebb fejeskáposzta
2-3 szál sárgarépa
őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék

1/2 dl olíva olaj
balzsamecet
1/2 citrom leve
étolaj

*

Elkészítés:

Előkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk úgy, hogy a hús egyben maradjon.  Sózzuk,borsozzuk,szárnyas fűszerrel  megszórjuk. A sárgarépát vékonyan felcsíkozzuk vagy lereszeljük. A káposztát vékonyan felszeleteljük.
Elkészítés: A répát és a káposztát összekeverjük. Ráöntünk 0,5 dl olíva olajat,pár csepp balzsamecetet  és a citrom levét. Sózzuk, borsozzuk 10-15 percet állni hagyjuk. A combokat grillen vagy serpenyőben szép pirosra sütjük és a salátával tálaljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Roston csirkecomb filé lahanika salátával