Roston csirkecomb filé barna rizzsel

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

65

Nehézség

Könnyű

Roston csirkecomb filé barna rizzsel

Recept leírás:

Hozzávalók:

4 db csirkecomb
4 szál sárgarépa
10 dkg vaj
40 dkg barna rizs
ételízesítő
őrölt fehér bors
szárnyas fűszer
cukor
étolaj

*

Elkészítés:

Előkészítés:A sárgarépákat megtisztítjuk,felkarikázzuk.A csirkecombokat kicsontozzuk úgy,hogy lehetőleg a hús egyben maradjon.Sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk.
Elkészítés:A rizst sós,vegetás bő vízben megfőzzük,leöblítjük,kevés olvasztott vajjal átkevrjük.A sárgarépát vajon megpároljuk,ízesítjük sóval,borssal és pici cukorral/haszükséges/A csirkecombokat grillen vagy serpenyőben átsütjük. A megsült combokat a rizzsel és a párolt sárgarépával tálaljuk.

Roston csirkecomb filé barna rizzsel

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Roston csirkecomb filé barna rizzsel

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!