Ropogós,majoránnás csirkecomb

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

60

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Könnyű

Ropogós,majoránnás csirkecomb

Ropogós,majoránnás csirkecomb

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók 4 személyre:
4 db egész csirkecomb  vagy 8db felsőcomb
5-6 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 kk.ételízesítő
1 kk.majoránna
szárnyas fűszerkeverék

őrölt bors
2-3 ek.libazsír

*

Elkészítés:

Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk.
Elkészítés:A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús. A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük,közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket,négybe vágott vöröshagymát Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/
Köretnek főtt sült burgonya,vajas bébi répa és rizi-bizi készült mellé.:))
Jó étvágyat kívánok hozzá.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ropogós,majoránnás csirkecomb