Ropogós csírkeszárny piritott krumplival

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gabcsi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Ropogós csírkeszárny piritott krumplival

Ropogós csírkeszárny piritott krumplival

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

12 db csírkeszárny
1 fej hagyma
6 szem krumpli
1-1 csapott evőkanál gyros és magyaros fűszerkeverék
olaj

*

Elkészítés:

Egy tálba teszem a fűszereket és úgy másfél deci olajjal elkeverem,
Bele rakom a szárnyakat és jól összeforgatom vele,hogy mindenütt bevonja a fűszeres olaj.
Hagyom pácolódni úgy 20 percet,jobban átveszi a fűszer ízét.
Ezután tepsibe rakom,a hagymát és a krumplit 4 részre vágom és a hús közzé rakom.
Felöntöm vízzel,lefedem fóliával és forró sütőbe rakom.
Mikor megpuhult kitakarom és ropogósra sütöm.
Savanyú uborkát is adok hozzá.
Lányom kedvenc étele.Jó étvágyat hozzá!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ropogós csírkeszárny piritott krumplival