Ropogós csírkeszárny piritott krumplival

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gabcsi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Ropogós csírkeszárny piritott krumplival

Recept leírás:

Hozzávalók:

12 db csírkeszárny
1 fej hagyma
6 szem krumpli
1-1 csapott evőkanál gyros és magyaros fűszerkeverék
olaj

*

Elkészítés:

Egy tálba teszem a fűszereket és úgy másfél deci olajjal elkeverem,
Bele rakom a szárnyakat és jól összeforgatom vele,hogy mindenütt bevonja a fűszeres olaj.
Hagyom pácolódni úgy 20 percet,jobban átveszi a fűszer ízét.
Ezután tepsibe rakom,a hagymát és a krumplit 4 részre vágom és a hús közzé rakom.
Felöntöm vízzel,lefedem fóliával és forró sütőbe rakom.
Mikor megpuhult kitakarom és ropogósra sütöm.
Savanyú uborkát is adok hozzá.
Lányom kedvenc étele.Jó étvágyat hozzá!

Ropogós csírkeszárny piritott krumplival

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ropogós csírkeszárny piritott krumplival

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!