Hozzávalók:
Hozzávalók: 5 db alsó csirkecomb, 15 dkg reszelt sajt, 2 db közepes burgonya, 1 egész tojás, petrezselyem zöld, só, bors
Panírhoz: 1 db nagy tojás, 10 dkg liszt, 15 dkg zsemlemorzsa, 3 dl olaj
*
Elkészítés:
Elkészítése: A combokat meg tisztítjuk, és 40 percig főzzük sós vízbe, ( só helyet vegetát tettem a vízbe) A főtt húst leszedjük a csontról és kis darabokra tépjük.
A csontokat nem dobjuk el mert arra formázzuk rá a hús keveréket.
A burgonyát is sós vízbe meg főzzük, a vizet le öntjük róla, és villával össze törjük.
Az áttört burgonyába teszünk, sót, borsot, zöldségzöldet, 1 tojást, a 15dkg sajtot, és a húst.
Össze dolgozzuk, és öt gombócra osztjuk, majd a csontokat megformázzuk.
Végül panírozzuk és olajba kisütjük, 2-2 perc oldalanként.
Köret nem kell hozzá mert a húsba benne van.