Hozzávalók:
12 db közepes gombafej
20 dkg rokfort vagy márvány sajt
5 dkg vaj
5 dkg finom liszt
2 dl tej
só
őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
finom lisz
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
http: //www.boller.hu
*
Elkészítés:
Előkészítés: A gombát alaposan megmossuk, szárait kiszedjük. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: A vajból, tejből és a lisztből besamelmártást főzünk. /vajas rántás tejjel kiforralva/ A sajthoz keverünk annyi besamelt, hogy krémes állagú legyen. Ízesítjük fehér borssal és sóval /ha szükséges, a sajt sós! / Két-két gombafejet összeragasztunk a krémmel és duplán bepanírozzuk. Liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa. A gombákat bő olajban, lassan átsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozá!:))


