Rizses hús.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Rizses hús.

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 nagy hagyma
decinyi olaj
6-8 csirkeszárny
2-3 sárgarépa
2 zöldség
6 szem csinos krumpli,
egy csésze rizs
só,
pirospaprika, víz

*

Elkészítés:

Hozzávalók: 1 jó nagy hagyma, akármilyen csirke hús, én most szárnyat használtam, sárgarépa, petrezselyem, krumpli, rizs, olaj, só, piros őrölt paprika és víz.
A hagymát megdinsztelem az olajon, rá a paprika, felengedem bőven vízzel.
Beleteszem a húst, sózom, kevés ételízesítőt teszek hozzá.
Amikor felfő, adok hozzá karikára vágott sárgarépát és petrezselymet.
Néhány kisebb krumplit meghámozok és négyfelé vágva adom hozzá, amikor majdnem készen van akkor adom hozzá a rizst a levéhez viszonyítva tegyük hozzá, hogy ne szívja meg magát nagyon a lével, kb 10 percet főzzük, elzárjuk és fedő alatt hagyjuk hogy megpuhuljon teljesen.
Majdnem olyannak lennie mint a párolt rizsnek.

Rizses hús.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Rizses hús.