Hozzávalók:
tojás, porcukor, liszt, kakaópor, sütőpor, Bocicsoki, tejszin, vaniliáscukor,
*
Elkészítés:
Rigójancsi 4 tojásfehérjét 2 kanál porcukorral kemény habbá verjük, majd a 4 tojássárgáját 2 kanál porcukorral habosra keverem.
3 kanál lisztet, 1 kanál kakaóporral, fél csomag sütőporral összedolgozom, majd az egészet habosra keverem a tojásokkal.
2 adagot készitek, és megsütöm.
2 db ét Bocicsokit 2-3 kanál porcukorral gőz fölött felolvasztom.
1 liter tejszin két vaniliáscukorral kemény habbá verem, majd lassan, óvatosan a tejszinhez keverem a kissé meghült csokit.
Zselatint keverek bele, majd megtöltöm a piskótalapokat.
Tetejére olvasztott étcsokit teszek.