Ribizlis rolád

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

10

Előkészítési idő (perc)

60

Sütési / főzési idő (perc)

22

Nehézség

Könnyű

Ribizlis rolád

Recept leírás:

Hozzávalók:

Ribizli rolád
6db, tojás
6ek, cukor
6ek, liszt,1/2cs, sütőpor
1ek, olaj
Ribizli krém.
3ek, liszt
1,1/2dcl, tej/másfél dcl, /
1, ½ dcl, frissen áttört ribizli velő
12ek, cukor
20dkg, margarin,.30dkg, ribizli.

*

Elkészítés:

A hat tojásból a szokásos módon piskótát sütünk, Konyha ruhára fordítsuk és még melegen feltekerjük. a konyha  ruhába hagyjuk ki hűlni Amíg kihűl elkészítsük a krémet. 3ek, lisztet simára keverünk másfél dcl, tej és másfél dcl, gyümölcs velővel,/a gyümölcsöt drót tea szűrőn átpaszírozuk/ és lassú tűzön sűrű kémmé főzzük. A margarint felhabosítjuk és a ki hűlt krémhez adjuk .Kitekerjük a piskótát és megtöltjük a krém kétharmadával, vissza feltekerjük és a maradék krémmel bevonjuk a rolád tetejét. Ribizli szemekkel díszítjük,
Elkészítés:60perc
Jó étvágyat kívánok

Ribizlis rolád

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ribizlis rolád