Hozzávalók:
4 tojás
4kanál liszt
4 kanál cukor
1 kis kanál sutőpor
Krém 3 dl tej
1 vanélia cukor
3 kanál cukor
1 vanéliás puding
2 tojás
2 kanál cukor
ribizli ( vagy bár milyen gyumölcs lehet)
250 ml édesített tejszin
*
Elkészítés:
A 4 tojásból piskótát sütünk én most tortaformába készítettem ,de lehet tepsiben is.Mikor megsült hülni hadjuk.A tejből a van. cukorral cukkorral 2 tojássárgával puding port kikeverjuk és megfőzzük közben a 2 tojás feherjét a 2 kanál cukorral kemény habbá verjük és mikor a puding megfőlt hozzákeverjük .A kihült tésztára ribizlit rakunk ráöntjük mög a meleg fele krémet elsimítjuk ujra ribizlit és a másik felét a krémnek szintén rásimítjuk.Mikor kihült a felvert tejszinnel diszitjük.Hűtőbe tesszük finom frisítő savanykás süti.Hamar elkészül nem időigényes.