Hozzávalók:
tojásfehérje
gyümölcs
cukor
*
Elkészítés:
Ribizlihab
Tojásfehérjét és a cokrot kemény habbá verjük,majd beletesszük a gyümölcsöt és még azzal is verjük egy kicsit.Hűtve tálaljuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
20
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
tojásfehérje
gyümölcs
cukor
*
Elkészítés:
Ribizlihab
Tojásfehérjét és a cokrot kemény habbá verjük,majd beletesszük a gyümölcsöt és még azzal is verjük egy kicsit.Hűtve tálaljuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A tél beköszöntével valami megváltozik a konyhában. A könnyed saláták és gyors sült fogások helyét átveszik a lassan rotyogó ételek,

Ahogy beköszönt a tél, és a reggelek egyre sötétebbek, a testünk és a lelkünk ösztönösen keresi az élénkítő, frissítő ízeket.

A karácsony ízei között gyakran a süteményekre, a mézes tésztákra, a fűszeres italokra gondolunk elsőként, de van valami, ami csendesen,