Hozzávalók:
tojásfehérje
gyümölcs
cukor
*
Elkészítés:
Ribizlihab
Tojásfehérjét és a cokrot kemény habbá verjük,majd beletesszük a gyümölcsöt és még azzal is verjük egy kicsit.Hűtve tálaljuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
20
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
tojásfehérje
gyümölcs
cukor
*
Elkészítés:
Ribizlihab
Tojásfehérjét és a cokrot kemény habbá verjük,majd beletesszük a gyümölcsöt és még azzal is verjük egy kicsit.Hűtve tálaljuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A hagyma az egyik legősibb, legmegbízhatóbb társa a téli konyhának. Olyan alapanyag, amelyet sokszor észre sem veszünk, pedig szinte minden

Van valami egészen különleges abban, amikor először kibontjuk az év szaloncukrát. A díszes papír zizegése, a gyerekkorunkat megidéző illat, a

A télnek van egy sajátos varázsa a konyhában: ilyenkor minden étel lassabb, mélyebb, otthonosabb lesz. A hideg napokon valahogy természetesebb