Hozzávalók:
tojásfehérje
gyümölcs
cukor
*
Elkészítés:
Ribizlihab
Tojásfehérjét és a cokrot kemény habbá verjük,majd beletesszük a gyümölcsöt és még azzal is verjük egy kicsit.Hűtve tálaljuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
20
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
tojásfehérje
gyümölcs
cukor
*
Elkészítés:
Ribizlihab
Tojásfehérjét és a cokrot kemény habbá verjük,majd beletesszük a gyümölcsöt és még azzal is verjük egy kicsit.Hűtve tálaljuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az
Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor