Hozzávalók:
tojásfehérje
gyümölcs
cukor
*
Elkészítés:
Ribizlihab
Tojásfehérjét és a cokrot kemény habbá verjük,majd beletesszük a gyümölcsöt és még azzal is verjük egy kicsit.Hűtve tálaljuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
20
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
tojásfehérje
gyümölcs
cukor
*
Elkészítés:
Ribizlihab
Tojásfehérjét és a cokrot kemény habbá verjük,majd beletesszük a gyümölcsöt és még azzal is verjük egy kicsit.Hűtve tálaljuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A tojás az egyik legsokoldalúbb alapanyag a reggelizők világában. Egyszerű, tápláló, gyorsan elkészül – és mégis annyi arca van, hogy
Ismerős a helyzet, amikor a hűtő alján ott lapul pár kókadozó répa, fél fej brokkoli vagy egy kicsit megpuhult cukkini?
A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De